Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Tupperware actie 2021_website.jpg
Tupperware actie

Grote keuze aan duurzame Tupperware-producten voor kleine prijsjes.

retroweek_2_website.jpg
Retroweek

Onze jaarlijkse hoogdagen! Scoor de hipste retrospullen uit de 50ties tot de 90ties.

Paasactie_web.jpg
Paasactie

Ga voor originele tweedehands paasdecoratie: je vindt een prachtig aanbod aan kleine prijzen in onze kringloopwinkels. Doe jij ook mee aan onze kleurwedstrijd? Dan maak je kans op één van de gratis speelgoedpakketten.

vakantiebeurs_web.jpg
Vakantiebeurs

Een groot aanbod strandspeelgoed, opblaasfiguren, zwembadjes, strandlakens en zwemkledij, reisgidsen, boeken, DVD's, tweedehands fietsen, valiezen, tenten ... aan zomerzoete prijsjes!

EK Voetbal actie_website.jpg
EK Voetbal 2021 actie

De Rode Duivels gaan schitteren op het EK! Want wij supporteren mee! Jij toch ook? Kom je supportersoutfit scoren bij Kringloopwinkel Okazi. Vanaf vrijdag 4 juni pakken we uit met een groot aanbod aan vlaggen, hoeden, sjaals, toeters, ... en nog veel meer aan kleine prijsjes.

terug naar school actie_website.jpg
Terug-naar-school actie

Duurzaam terug naar school? Van je eerste boekentas tot de inrichting van je klas of kot. Je shopt alles aan kleine prijzen bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt of Sint-Truiden.

muziekbeurs 2021_web.jpg
Muziekbeurs

Altijd al ervan gedroomd om een muziekinstrument te leren bespelen? Kom dan naar onze muziekbeurs en shop muziekinstrumenten en toebehoren aan democratische prijzen! Nu of nooit!

speelgoedbeurs 2021_web.jpg
Speelgoedbeurs

De Sint shopt bij Kringloopwinkel Okazi! Hij vindt er immers een uitgebreid aanbod van lego, playmobil, poppen, auto's in alle maten tot gezelschapsspellen, puzzels, ... aan democratische prijzen.

kerstmarkt 2021_web.jpg
Kerstmarkt

Van klassiek rood en wit tot modern, pastel of retro ... de mooiste en meest originele kerstdecoratie vind je in onze kringloopwinkels. Boompje zetten? Ga dan voor een duurzaam tweedehands exemplaar! We hebben een groot aanbod in alle maten aan kleine prijzen.

feestactie 2021_web.jpg
Feestactie

Alles voor een groot feest aan een kleine prijs: de mooiste feestkleding voor het hele gezin én alle benodigdheden voor een feestelijk gedekte tafel!