Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Tupperware actie 2021_website.jpg
Tupperware actie

Grote keuze aan duurzame Tupperware-producten voor kleine prijsjes.

retroweek_2_website.jpg
Retroweek

Onze jaarlijkse hoogdagen! Scoor de hipste retrospullen uit de 50ties tot de 90ties.

Paasactie_web.jpg
Paasactie

Ga voor originele tweedehands paasdecoratie: je vindt een prachtig aanbod aan kleine prijzen in onze kringloopwinkels. Doe jij ook mee aan onze kleurwedstrijd? Dan maak je kans op één van de gratis speelgoedpakketten.

vakantiebeurs_web.jpg
Vakantiebeurs

Een groot aanbod strandspeelgoed, opblaasfiguren, zwembadjes, strandlakens en zwemkledij, reisgidsen, boeken, DVD's, tweedehands fietsen, valiezen, tenten ... aan zomerzoete prijsjes!

website Tuinbeurs.png
Tuinbeurs

Wij maken plaats in ons magazijn! Shop tuinmeubelen, plooistoelen, tuindecoratie, bloempotten, ... aan spotprijzen! Deze verkoop in openlucht gaat door aan ons magazijn op het industrieterrein Stadsheide in Kiewit-Hasselt van 16 uur tot 20 uur. Opgelet: datum onder voorbehoud van de weersvoorspellingen.

EK Voetbal actie_website.jpg
EK Voetbal 2021 actie

Kom je supportersoutfit scoren bij Kringloopwinkel Okazi. Vanaf vrijdag 4 juni pakken we uit met een groot aanbod aan vlaggen, hoeden, sjaals, toeters, ... en nog veel meer aan kleine prijsjes. Zin om kans te maken op een aankoopcheque van € 50 ? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

terug naar school actie_website.jpg
Terug-naar-school actie

Duurzaam terug naar school? Van je eerste boekentas tot de inrichting van je klas of kot. Je shopt alles aan kleine prijzen bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt of Sint-Truiden.

muziekbeurs 2021_web.jpg
Muziekbeurs

Altijd al ervan gedroomd om een muziekinstrument te leren bespelen? Of op zoek naar unieke CD's en LP's? Kom dan CD's, LP's, muziekinstrumenten en toebehoren op de kop te tikken! Op zaterdag 4/09 verwennen we jullie bovendien met een live muziekoptreden!

Halloweenactie origineel beeld.jpg
Halloweenactie

Shop originele Halloween decoratie aan griezelig lage prijzen bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt en Sint-Truiden: heksen, spoken, pompoenen in alle maten, spinnen, ...

speelgoedbeurs 2021_web.jpg
Speelgoedbeurs

De Sint shopt bij Kringloopwinkel Okazi! Hij vindt er immers een uitgebreid aanbod van lego, playmobil, poppen, auto's in alle maten tot gezelschapsspellen, puzzels, ... aan democratische prijzen.

website kerstbomenverkoop_afbeelding overzicht.png
Magazijnverkoop Kerstbomen & De Warmste Rondleidingen

Boompje zetten? Kom een duurzaam exemplaar scoren aan een spotprijsje tijdens onze magazijnverkoop op het Industrieterrein Stadsheide in Kiewit-Hasselt.

Een kijkje nemen achter onze schermen? Schrijf je dan in voor één van onze Warmste Rondleidingen t.v.v. De Warmste Week 2021!

kerstmarkt 2021_web.jpg
Kerstmarkt

Van klassiek rood en wit tot modern, pastel of retro ... de mooiste en meest originele kerstdecoratie vind je in onze kringloopwinkels. Boompje zetten? Ga dan voor een duurzaam tweedehands exemplaar!

Kom ook smullen van onze Warmste Hotdogs & Soep ten voordele van de Warmste Week 2021.

feestactie 2021_web.jpg
Feestactie

Alles voor een groot feest aan een kleine prijs: de mooiste feestkleding voor het hele gezin én alle benodigdheden voor een feestelijk gedekte tafel!