Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ga jij met Halloween ook lekker griezelen? Of wil je het dit najaar ook extra gezellig maken? Lekker knus in jouw zetel genieten van kaarsjes en seizoensdecoratie die je helemaal in de stemming brengen? Of jouw werkplek helemaal onderdompelen in Halloweensfeer en jouw collega's laten schrikken?

Kom dan vanaf vrijdag 30 september originele halloweendecoratie en verkleedkledij aan griezelig lage prijzen shoppen bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt en Sint-Truiden.

Wat kan je er zoal vinden?
Decoratie zoals spoken, spinnen, spinnenwebben, sierpompoenen, theelichthouders, lichtjes, lantaarns ... vanaf € 0,50, een groot assortiment aan heksenpoppen vanaf € 1, heksenhoeden vanaf € 1, scream maskers en andere griezelmaskers vanaf € 0,50, Halloween verkleedsets vanaf € 3 ... in alle maten en vormen.

Wij trakteren op een extraatje tijdens het Weekend van de Klant!

Zaterdag 1 oktober Gratis OKazi-PEN Voor elke betalende klant én Gever! (1).png

Op zaterdag 1 oktober is het Weekend van de Klant. Daarom verwennen we elke betalende klant én gever bij Kringloopwinkel Okazi die dag met een enige echte Okazi-pen*. Want dankzij jullie, klanten én gulle gevers, kunnen wij élke dag een massa spullen redden van de afvalberg én een job op maat geven aan mensen die (nog) niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen. En daar zijn we jullie heel dankbaar voor. Dat is met geen pen te beschrijven! 

De balpen die we tijdens het Weekend van de Klant cadeau geven is trouwens niet zomaar een pen. Deze blauwschrijvende pen heeft niet alleen een originele vorm en mooie limegroene kleur, maar is ook ecologisch vervaardigd van tarwestro. Dit maakt de pen duurzaam én biologisch afbreekbaar. En wie zegt "blauw, groen en duurzaam" denkt meteen aan Kringloopwinkel Okazi natuurlijk!

*Zolang de voorraad strekt.

Tot dan!