Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Muziekliefhebber? Op zoek naar unieke LP's en CD's van evergreens zoals Nirvana, Pearl Jam, ACDC, Bruce Springsteen, Michael Jackson, Pink Floyd, Madonna, Prince, Imagine Dragons, Beatles, Guns N' Roses, Metallica, CCR, ...

Start jouw (klein)kind binnenkort met muziekles? Of heb je zelf er altijd al van gedroomd om een muziekinstrument* te leren bespelen? Dan is het nu misschien wel hét moment. We hebben een ruime keuze aan blokfluiten, elektrische en klassieke gitaren en gitaarhoezen, maar ook onderdelen van drumstellen, muziekboeken, ... aan democratische prijzen.

We maken het trouwens extra gezellig kringlopen op zaterdag 3 september: vanaf 12 uur tot en met 16 uur kan je telkens op het uur genieten van een gratis live muziekoptreden in onze kringloopwinkels.

*Muziekinstrumenten worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden. Ondanks een nauwkeurige selectie en grondig nazicht kunnen we helaas geen garantie bieden op de werking.

Tweedehands, buitenkans! En dat zelfs in drievoud:
1. Jij scoort een kringloopgelukje.
2. Je redt hiermee weer iets van de afvalberg.
3. En last but not least, je helpt ons een job op maat geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt.
Als dat niet plezant is!

Verkoop per opbod van unieke stukken

We organiseren ook een exclusieve verkoop per opbod. Vanaf vrijdag 2 tot en met zaterdag 10 september kan je in onze kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden unieke stuks komen bewonderen. 

Hoe werkt het?

web_verkoop per opbod_ Hasselt_grammofoon.png
web_verkoop per opbod_ Hasselt_cello.png
web_verkoop per opbod_ St Truiden_DEATH - Limited Edition Box set.png
web_verkoop per opbod_ St Truiden_trompet mercedes.png

Music Maestro ...Tot dan!