Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Donderdag 27 april om 18u30

Hip & trendy voor elke gelegenheid #SuppliedByOkazi

Wist je dat je door tweedehands kleding te shoppen drie maal kan scoren? Voor elke gelegenheid vind je bij Kringloopwinkel Okazi trendy kleding aan kleine prijzen. Tweedehands shoppen is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar op die manier help je ook de afvalberg verkleinen en moeten er minder nieuwe producten geproduceerd worden. Wist je trouwens dat we dankzij onze inkomsten via de kringloopwinkels ook mensen, die (nog) niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen een job en opleiding op maat kunnen geven? Tweedehands, buitenkans! En dat dus in drievoud.

Nog niet helemaal overtuigd? Laat je dan inspireren door onze Okazi modeshow!

In het kader van de Fashion Revolution Week installeren we op donderdagavond 27 april een heuse catwalk in Kringloopwinkel Okazi in Hasselt (Sint-Truidersteenweg). Onze eigen helden, medewerkers van De Springplank vzw en hun familieleden, tonen u met veel trots de perfecte outfits voor een avondje uit, casual naar school, het werk of een dagje naar de stad, om te gaan sporten en een kleurrijke vakantielook. Kortom, we presenteren je het volledige gamma dat je bij Kringloopwinkel Okazi op de kop kan tikken.

Kringloopwinkel Okazi Hasselt (Sint-Truidersteenweg)* is die avond speciaal extra lang open tot 21 uur zodat jullie na de modeshow met heel veel inspiratie zelf de kledingrekken kunnen induiken op zoek naar een tweedehands outfit perfect op jouw maat! 

*Opgelet: de kringloopwinkel in Hasselt is op donderdag 27/04 uitzonderlijk langer open tot 21 uur. De brengershoek aan de achterkant van de winkel (Kerkhofstraat 33) sluit die dag wel zoals normaal om 17 uur.

Fashion Revolution Week

Fashion Revolution week vindt elk jaar plaats in de week rond 24 april. In 2013 stortte op 24 april het gebouw Rana Plaza in Bangladesh in. Rana Plaza huisvestte verschillende kledingfabrieken, waar ongeveer 5.000 mensen werkten voor grootste wereldwijde modemerken. Meer dan 1.100 mensen – voornamelijk jonge vrouwen – stierven bij de ineenstorting en nog eens 2.500 raakten gewond, waarmee het de op drie na grootste industriële ramp in de geschiedenis is. Niemand zou moeten sterven voor mode. En we moeten allemaal bewuster omgaan met kleding.