Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Kom duurzaam speelgoed op de kop tikken!

Wat staat er op het verlanglijstje van jouw oogappel(s)? Of ben je op zoek naar duurzaam speelgoed voor je klas, jeugdvereniging of opvangplaats aan democratische prijzen?

Dan moet je vanaf vrijdag 27 oktober bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt of Sint-Truiden zijn. We pakken dan uit met een groot aanbod speelgoed aan democratische prijzen! Zolang de voorraad strekt. OP=OP.

Wat kan je er zoal vinden?

Steevast vind je bij ons een groot aanbod van Duplo, Lego en Playmobil. Kom dit degelijke speelgoed, dat gemaakt is voor jarenlang speelplezier, nu shoppen aan kleine prijzen. Onze kringlooppieten hebben mooie zakjes samengesteld met onderdelen van deze duurzame merken.

Maar ook onze bouwpieten zijn elk jaar ijverig aan het werk. Zij bouwen alle dozen van Lego terug op. Op die manier ben je er zeker van dat de doos die je aankoopt, volledig én in orde is. 

Daarnaast staan er ook voetbaltafels, keukentjes, werkbanken, driewielers, steps, auto's en garages, racebanen, poppenkoetsen, winkeltjes, ... en de zachtste knuffels klaar om aan een tweede leven te beginnen. 

Een slimme Sint shopt bij Kringloopwinkel Okazi: duurzaam én goed voor de portemonnee. Jij toch ook?

Tweedehands, buitenkans! En dat zelfs in drievoud:
1. Jij scoort een kringloopgelukje.
2. Je redt hiermee weer iets van de afvalberg.
3. En last but not least, je helpt ons een job op maat geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt.
Als dat niet plezant is!

Tot dan!