Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Na het succes van de voorgaande edities organiseren we in 2023 opnieuw een verkoop in openlucht aan ons magazijn van Okazi op het industrieterrein Stadsheide in Kiewit-Hasselt. Je shopt er alles om te genieten in eigen tuin: tuinmeubelen, tuindecoratie, bloempotten, tuingereedschap, buitenspeelgoed, opblaasbare zwembadjes, ... aan spotprijzen! 

Wanneer?  Donderdag 1 juni van 16 uur tot 19 uur.

Waar? Het industrieterrein Stadsheide is bereikbaar via de Kiewitstraat in Hasselt. Als je Stadsheide bent ingereden, neem je de eerste straat links. De ingang bevindt zich aan de groene poort aan de rechterkant. Parkeren kan langs de straat in de berm.

💡Tip💡: Kom met een aanhangwagen of bestelwagen om tuinmeubelen of andere grote stukken direct te kunnen meenemen.

Betaalmogelijkheden*: cash en bancontact.

Op zoek naar een degelijke en betaalbare tweedehands fiets?

recupefietsen_Vakantiebeurs_website.png
De Recupe-fietsen van Kringloopwinkel Okazi

Voor de tuinbeurs voorzien we ook een extra aanbod aan refurbished stadsfietsen, E-bikes, tandems, kinderfietsen & bakfietsen! Deze fietsen worden zorgvuldig samengesteld uit tweedehands én nieuwe onderdelen in het fietsatelier van onze collega's van Velovisie.

Op zoek naar een kwalitatieve Tweedehands-fiets? Kom zeker een kijkje nemen op onze magazijnverkoop op het industrieterrein Stadsheide 2 te Hasselt.

*Voor de fietsen vragen wij u om met bancontact te betalen, bedankt!

Tweedehands, buitenkans! En dat zelfs in drievoud:
1. Jij scoort een kringloopgelukje.
2. Je redt hiermee weer iets van de afvalberg.
3. En last but not least, je helpt ons een job op maat geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt.
Als dat niet plezant is!

Tot dan!