Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Hou jij ook van gezellig kokkerellen? En van hergebruiken en minder voedselverspilling? Daar zijn wij ook fan van! Bij Tupperware vind je alles wat je nodig hebt om te koken, bakken, serveren én slim te bewaren. Tupperware producten zijn duurzame producten, gemaakt om jarenlang steeds opnieuw te gebruiken.

Daarom pakken we in onze kringloopwinkels in Hasselt en Sint-Truiden vanaf vrijdag 27 januari uit met een groot en uiteenlopend aanbod van kleurrijke Tupperware-producten die jij kan scoren aan kleine prijzen. Mis je een deksel of ander onderdeel? Kom dan eens snuisteren in onze grabbelbakken waar je losse stuks kan scoren aan € 0,50 per stuk. We vullen het aanbod aan zolang de voorraad strekt. Maar OP=OP. Geen reden meer dus om wegwerpplastic te gebruiken!

Tweedehands, buitenkans! En dat zelfs in drievoud:
1. Jij scoort een kringloopgelukje.
2. Je redt hiermee weer iets van de afvalberg.
3. En last but not least, je helpt ons een job op maat geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt.
Als dat niet plezant is!

Hieronder vind je alvast enkele foto's van de voorbereidingen in ons magazijn. Alles wordt gesorteerd per soort, afgewassen en geprijsd en verdeeld voor bevoorrading van onze twee kringloopwinkels.

Tot dan!

Fotogallerij