Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Kom vanaf vrijdag 19 mei de zomer shoppen bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt en Sint-Truiden. We hebben dan alles in huis om er een geweldige vakantie van te maken, en dat aan zomerzoete prijzen! Zolang de voorraad strekt. OP=OP.

Wat kan je er zoal op de kop tikken? Stel zelf jouw ideale setje strandspeelgoed samen. Daarnaast hebben we ook zwembadjes, zwemkledij, buitenspeelgoed en strandlakens in het assortiment en heel wat opblaasfiguren in alle maten en vormen. Alle opblaasfiguren werden grondig getest door onze sorteerteams. 

Al wegdromen van jouw favoriete reisbestemming? Kom dan snuisteren tussen onze reisgidsen, boeken en DVD's. En scoor de perfecte valies! Of liever chillen in eigen tuin? Je vindt in onze kringloopwinkels ook mooie bloempotten en andere unieke tuindecoratie.

Op zoek naar een degelijke en betaalbare tweedehands fiets?

recupefietsen_Vakantiebeurs_website.png
De Recupe-fietsen van Kringloopwinkel Okazi

Voor de vakantiebeurs voorzien we ook een extra aanbod aan "Recup-fietsen" in onze winkels van Hasselt en Sint-Truiden. Deze fietsen worden zorgvuldig samengesteld uit tweedehands én nieuwe onderdelen in het fietsatelier van onze collega's van Velovisie in Hasselt en Fietspunt Sint-Truiden.

De Recup-fiets wordt voorzien van een kwalitatief kader, nieuwe versnellingskabel(s) en nieuwe remkabels. De fiets wordt volledig hersteld en in orde gezet volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Uiteraard wordt elke Recupe-fiets grondig getest alvorens hij voor verkoop naar onze kringloopwinkels gaat. 

Vanaf 20 euro kan je een Recup-fiets voor kinderen scoren. Recup-fietsen voor volwassenen bieden we aan vanaf 75 euro.

Bovendien bieden we 12 maanden garantie op productiefouten van de nieuwe onderdelen die op jouw Recup-fiets geplaatst werden. 

Klik hier voor meer informatie over onze Recup-fietsen.

Tweedehands, buitenkans! En dat zelfs in drievoud:
1. Jij scoort een kringloopgelukje.
2. Je redt hiermee weer iets van de afvalberg.
3. En last but not least, je helpt ons een job op maat geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt.
Als dat niet plezant is!

Tot dan!