Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

It's Deviltime! Op 11 juni 2021 is het zover: dan mag eindelijk het EK Voetbal van start gaan! En dat onze Rode Duivels gaan scoren, daar zijn we van overtuigd! Want wij supporteren mee ... in een blitse tweedehands supportersoutfit! Jij toch ook? 

Spring dan zeker tussen 4 en 11 juni binnen in onze Kringloopwinkels van Hasselt of Sint-Truiden. Een week lang* vind je alles om er een geweldig supportersfeest van te maken: vlaggen, toeters, hoeden, sjaals, kleding, huisraad, .... in onze driekleur én uiteraard aan kleine prijsjes!

Op zoek naar originele ideeën om je op te maken voor de Tik-Tok Challenge ‘Stop #Deviltime’ van de voetbalbond? Of gewoon superfan van de Rode Duivels? Ga dan voor een blitse vintage outfit of vier het uur van de Duivels met tweedehands attributen. Zo maak je het groots en draag je tegelijk jouw steentje bij aan het milieu! Het is immers tijd om niet alleen grootser, maar ook duurzamer te dromen! 

Wist je trouwens dat we dankzij jullie ook een job op maat kunnen geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt?

*zolang de voorraad strekt.

Doe jij ook mee aan onze fotowedstrijd?

website_fotowedstrijd_EK voetbalactie.png

Kom jouw supportersoutfit shoppen bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt of Sint-Truiden. Bewaar je kassaticket van een aankoop tussen 4/06/2021 en 11/07/2021 als bewijs. 

Post jouw leukste supportersfoto met de spullen die je in één van onze kringloopwinkels kocht in een reactie op het facebookbericht over deze wedstrijd dat op 4 juni geplaatst wordt op de Facebookpagina van Kringloopwinkel Okazi. Het bericht zal gedurende de wedstrijdperiode bovenaan blijven staan. Gebruik hierbij de hashtag #ekfotowedstrijdokazi.

De winactie loopt van 04/06 tot en met 12/07/2021 9u00. De foto met de meeste likes (situatie van het aantal likes op 12/07/2021 om 9u00) wint een aankoopcheque van Kringloopwinkel Okazi ter waarde van € 50.  Maak dus een originele foto en zet jouw familie en vrienden aan om je foto op onze pagina te liken!

 

Wedstrijdreglement

De winnaar wordt door De Springplank vzw bepaald. De naam van de winnaar wordt bekend gemaakt via Facebook en de winnende foto wordt hierbij ook geplaatst op de sociale media kanalen van Kringloopwinkel Okazi. We sturen de winnaar een bericht via Messenger. De winnaar dient de aankoopcheque na afspraak te komen afhalen in de Kringloopwinkel van Hasselt of Sint-Truiden. 

Elke deelnemer is ervoor verantwoordelijk dat eventuele mensen op de foto toestemming geven voor het maken en publiceren van de foto. 

Reacties die als kwetsend opgevat kunnen worden, worden meteen verwijderd. 

De Springplank vzw behoudt zich het recht voor om een deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien deze deelnemer op enige wijze in strijd handelt met dit reglement of anderszins onrechtmatig handelt jegens De Springplank vzw.

Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming te hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger. 

Medewerkers van De Springplank vzw zijn niet uitgesloten van deelname maar maken geen kans op de prijs. 

Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of beheerd door Facebook, en is ook niet verbonden met de organisatie Facebook. Door deelname aan deze wedstrijd doet de deelnemer onherroepelijk afstand van alle vorderingen ten opzichte van Facebook. 

De Springplank vzw behoudt zich het recht voor om de actie of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien, naar mening van De Springplank vzw, de omstandigheden dit vereisen. De Springplank vzw kan daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege De Springplank vzw. 

De Springplank vzw en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige uit de actie voortvloeiende handelingen. De Springplank vzw en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade of letsel aan eigendommen of personen, als gevolg van gebruik van de uitgereikte prijzen. 

Door deel te nemen aan de wedstrijd geven deelnemers aan akkoord te gaan met de voorwaarden van dit reglement.

Heb je nog vragen over deze winactie? Stuur een mailtje naar info@okazi.be 

Kom veilig shoppen bij Kringloopwinkel Okazi.

Bedankt om onze corona-maatregelen te respecteren.