Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Boompje zetten? 

Kom dan een duurzaam exemplaar scoren aan een spotprijsje! Na het succes van onze online kerstbomenverkoop vorig jaar organiseren we dit jaar een mega kerstbomenverkoop in het magazijn van Okazi op het industrieterrein Stadsheide in Kiewit-Hasselt

Wat? Kunstkerstbomen in alle maten te koop vanaf € 3/stuk.

Wanneer?  Vrijdag 12 november doorlopend van 10 uur tot 17 uur.

Waar? Het industrieterrein Stadsheide is bereikbaar via de Kiewitstraat in Hasselt. Als je Stadsheide bent ingereden, neem je de eerste straat links. De ingang van de magazijnverkoop bevindt zich aan de derde groene poort aan de rechterkant. Parkeren kan langs de straat in de berm.

😷Mondmasker verplicht.

Betaalmogelijkheden: cash en bancontact 

de-warmste-week-logo-cmyk.jpg
Wij organiseren op 12/11 de Warmste Rondleidingen in de warmste organisatie ten voordele van De Warmste Week 2021.

"Kunnen zijn wie je bent!"

Dat is het thema van De Warmste Week 2021. En omdat deze waarde ingebakken zit in het DNA van onze organisatie, willen we hier uiteraard onze schouders mee onder zetten! Als maatwerkbedrijf geven we immers een job en opleiding op maat aan mensen die elders uit de boot vallen. Bij ons mag iedereen zichzelf zijn en geven we elkaar kansen, elke dag opnieuw. 

Daarom organiseren we op vrijdag 12 november ook de Warmste Rondleidingen in onze warme organisatie De Springplank vzw. De opbrengsten van deze rondleidingen gaan integraal naar het DWW Fonds. 

Na de rondleiding kan je genieten van warme chocolademelk, koffie, soep of zelf gebakken wafels en zelfs een origineel cadeautje scoren op ons marktje met handgemaakte tafellampjes, knuffels en Flagbag accessoires. Ook deze verkoop organiseren we ten voordele van De Warmste Week.

Benieuwd welke weg de duizenden spullen, die onze kringloopwinkel inzamelt, afleggen? Wil je eens een blik werpen in het naaiatelier van Flagbag of onze heuse fietsmontagecarrousel in het fietsatelier van Velovisie komen bewonderen? 

👇Schrijf je dan meteen hieronder in voor één van onze warmste rondleidingen ten voordele van de Warmste Week 2021!

Praktisch

Kom na de rondleiding zeker ook genieten van warme chocolademelk, koffie, soep of een wafel op ons marktje met handgemaakte items dat we in openlucht organiseren.

Klik op één van de knoppen hieronder om je in te schrijven. Let op: 1 inschrijfformulier per persoon vanaf 12 jaar invullen a.u.b.

Ja, ik schrijf me in voor de Warmste Rondleiding om 10 uur.

Ja, ik schrijf me in voor de Warmste Rondleiding om 13 uur.

Ja, ik schrijf me in voor de Warmste Rondleiding om 15 uur.

 

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet aanwezig zijn? 
Geef ons dan zo vlug als mogelijk een seintje via 011 27 35 75 of via info@okazi.be
Het aantal plaatsen is immers beperkt en op die manier kunnen we jouw plaats aan iemand anders geven!

Tot dan!