Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

 

Muziekliefhebber? Op zoek naar unieke LP's en CD's van evergreens zoals Nirvana, Pearl Jam, ACDC, Bruce Springsteen, Michael Jackson, Pink Floyd, Madonna, Prince, Imagine Dragons, Beatles, Guns N' Roses, Metallica, CCR, ...

Start jouw (klein)kind binnenkort met muziekles? Of heb je zelf er altijd al van gedroomd om een muziekinstrument te leren bespelen? Dan is het nu misschien wel hét moment. We hebben een ruime keuze aan blokfluiten, elektrische en klassieke gitaren en gitaarhoezen, maar ook onderdelen van drumstellen, muziekboeken, ... aan democratische prijzen.

We maken het trouwens extra gezellig kringlopen op zaterdag 4 september: vanaf 12 uur tot en met 15 uur kan je telkens op het uur genieten van een gratis live muziekoptreden in onze kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden!

En, last but not least, organiseren we ook een exclusieve verkoop per opbod van vintage muziekinstrumenten. Vanaf zaterdag 4 tot en met zaterdag 11 september kan je in onze kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden drie unieke trompetten, een antieke viool en twee vintage gitaren komen bewonderen. 

Hoe werkt de verkoop per opbod?

Hieronder een overzicht van de stukken met vermelding in welke winkel je ze kan bezichtigen en een bod kan uitbrengen.

web_verkoop per opbod_ Hasselt_trompet amati.png

 

web_verkoop per opbod_ Hasselt_gitaar vintage.png
web_verkoop per opbod_ Hasselt_trompet viool.png

 

web_verkoop per opbod_ St Truiden_legertrompet.png
web_verkoop per opbod_ St Truiden_gitaar vintage yamaha.png
web_verkoop per opbod_ St Truiden_trompet mercedes.png

Wist je trouwens dat we dankzij de verkoop van tweedehands goederen een job op maat kunnen geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt?

Music Maestro ...Tot dan!

Kom veilig shoppen bij Kringloopwinkel Okazi.

Bedankt om onze corona-maatregelen te respecteren.