Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Kom vanaf vrijdag 21 mei de zomer shoppen bij Kringloopwinkel Okazi in Hasselt en Sint-Truiden. We hebben dan alles in huis om er een geweldige vakantie van te maken, en dat aan zomerzoete prijzen! Wat kan je er zoal op de kop tikken?

Stel zelf jouw ideale setje strandspeelgoed samen4 stuks naar keuze voor € 1. Daarnaast hebben we ook zwembadjes, zwemkledij, buitenspeelgoed en strandlakens in het assortiment en heel wat opblaasfiguren in alle maten en vormen. Alle opblaasfiguren werden grondig getest door onze sorteerteams. 

Al wegdromen van jouw favoriete reisbestemming? Kom dan snuisteren tussen onze reisgidsen, boeken en DVD's. En scoor de perfecte valies! Of liever chillen in eigen tuin? Je vindt in onze kringloopwinkels ook mooie bloempotten en andere unieke tuindecoratie.

Op zoek naar een degelijke en betaalbare tweedehands fiets?

recupefietsen_Vakantiebeurs_website.png
De Recupe-fietsen van Kringloopwinkel Okazi

Voor de vakantiebeurs voorzien we ook een extra aanbod aan "Recupe-fietsen" in onze winkels van Hasselt en Sint-Truiden. Deze fietsen worden zorgvuldig samengesteld uit tweedehands én nieuwe onderdelen in het fietsatelier van onze collega's van Velovisie in Hasselt en Fietspunt Sint-Truiden.

De Recupe-fiets wordt voorzien van een kwalitatief kader, nieuwe versnellingskabel(s) en nieuwe remkabels. De fiets wordt volledig hersteld en in orde gezet volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Uiteraard wordt elke Recupe-fiets grondig getest alvorens hij voor verkoop naar onze kringloopwinkels gaat. 

Vanaf 20 euro kan je een Recupe-fiets voor kinderen scoren. Recupe-fietsen voor volwassenen bieden we aan vanaf 75 euro.

Bovendien bieden we 6 maanden garantie op productiefouten van de nieuwe onderdelen die op jouw Recupe-fiets geplaatst werden. 

Klik hier voor meer informatie over onze Recupe-fietsen.

Op avontuur in een tentje?

Mailchimp_tenten pukkelpop (1).png
Gerecupereerde kampeertenten van de camping van Pukkelpop

Zin in een weekendje weg? Of de kinderen laten kamperen in eigen tuin? Speciaal voor onze vakantiebeurs pakken we uit met de kampeertenten die we in 2019 konden recupereren op één van de campings van Pukkelpop. Deze handige tenten zijn slechts eenmalig gebruikt. Alle tenten werden volledig nagekeken, gepoetst en droog opgeborgen. 

Elke tent biedt slaapgelegenheid aan maximaal 3 personen op een luchtmatras. De deur kan worden uitgezet als luifeltje. De tent is voorzien van een binnentent met vastgenaaid kuipgrondzeil die ongedierte en water buiten houdt. De binnentent bevat ook handige opbergvakken, een extra deur met horrengaas en een ventilatiepunt in de nok die tegen inregenen beschermd is, zodat je goed kunt verluchten.

Kortom een handige waterdichte tent die weinig ruimte in beslag neemt en licht is in gewicht.

Vanaf vrijdag 21 mei te koop in onze kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden aan € 25 per stuk. In beide winkels zal er één tent opgesteld worden ter bezichtiging. Let wel, het aanbod is beperkt: OP = OP.

 

Wist je trouwens dat we door de verkoop van tweedehands goederen ook een job op maat kunnen geven aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt?

Tot dan!

Kom veilig shoppen bij Kringloopwinkel Okazi.

Bedankt om onze corona-maatregelen te respecteren.