Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Welkom bij Okazi's Verhuur

Bij Okazi Verhuur bieden we unieke en kwalitatieve tweedehands artikelen aan voor een sfeervolle en duurzame aankleding van jouw evenement. Als maatwerkbedrijf zorgen we ervoor dat je kunt genieten van prachtige decoraties, terwijl je bijdraagt aan sociale en lokale tewerkstelling.

Onze diensten

Waarom tweedehands huren?

Producten kopen voor een eenmalig evenement is duur en vergroot de afvalberg. Door tweedehands producten te huren, verleng je hun levenscyclus en verklein je de impact op de planeet. Daarnaast inspireert jouw sfeervolle, originele en duurzame inrichting anderen om tweedehands producten te hergebruiken voor hun evenement. Tweedehands producten hebben een unieke uitstraling en kunnen een authentiek en sfeervol karakter toevoegen aan jouw evenement.

Ons aanbod

Dankzij de dagelijkse aanvoer van tweedehands producten beschikt Okazi Verhuur over een breed aanbod:

Het huis van de Sint

web_HetHuisVanSinterklaas22-52.jpg

Elk jaar logeert Sinterklaas in een ander pand in Hasselt, en wij bij Okazi's verhuur zorgen ervoor dat het huis perfect is aangekleed voor zijn verblijf. We leveren meubels, decoratie en andere spullen om ervoor te zorgen dat de Sint en zijn Pieten zich helemaal thuis voelen in Hasselt. Zodra Sinterklaas weer naar Spanje vertrekt, halen we de meubels en decoratie opnieuw op.

Kies voor Okazi Verhuur en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring, met oog voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Contact

0489 09 54 46

roman.pawlisz@okazi.be 

Fotogallerij