Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ga je verhuizen of is een familielid overleden? Moet je een volledige inboedel opruimen? Ook dan kan je beroep doen op Kringloopwinkel Okazi. 

Onze inboedelservice is een betalende service. Het volledig opruimen van een woning vraagt immers heel wat manuren aan administratieve voorbereiding, demonteerwerk en inpakwerk. Maar jij mag gerust zijn: we leveren de woning of ruimte volledig leeg op! Let wel, we mogen onze inboedelservice enkel aanbieden voor inboedels gelegen in de gemeenten van ons werkingsgebied: Alken, Diepenbeek, Gingelom, Hasselt, Kortessem, Nieuwerkerken, Sint-Truiden en Wellen.

Hoe gaat de inboedelservice in zijn werk?

  • Bel ons op het nummer 011 27 35 75 om een afspraak te maken voor een offerte op maat.
  • Een begeleider van ons materialenteam bezoekt de woning of ruimte die leeggemaakt moet worden. In functie van de omvang van de werken en de hoeveelheid afval die afgevoerd moet worden, stellen wij een vrijblijvende offerte op. Hierbij wordt ook rekening gehouden of er al dan niet een verhuislift gehuurd moet worden, of parkeerplaatsen of openbare ruimte gereserveerd moet worden, … Ook daar zorgen wij voor.
  • Ga je akkoord met de offerte, dan leggen we een afspraak vast.
  • Ons team zorgt voor alle demonteer- en opruimwerk en levert de woning of ruimte volledig leeg op.

Vragen? Of graag een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons via 011 27 35 75 (van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 17u) of vul het formulier hieronder in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

kaart.png