Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ga je verhuizen of moet je een volledige inboedel opruimen? Ook dan kan je beroep doen op Kringloopwinkel Okazi!

Wij zorgen ervoor dat alle herbruikbare spullen niet op de afvalberg terecht komen door ze een tweede leven te geven in één van onze kringloopwinkels. Elke inboedel wordt door ons team individueel bekeken om ook voor jou de beste oplossing op maat te bieden. En je mag gerust zijn: we leveren je woning of ruimte volledig leeg op! 

Let wel, we bieden onze inboedelservice enkel aan in volgende gemeenten: Alken, Diepenbeek, Gingelom, Hasselt, Kortessem, Nieuwerkerken, Sint-Truiden en Wellen.

Hoe gaat de inboedelservice in zijn werk?

  • Bel ons op het nummer 011 27 35 75 om een afspraak te maken voor een offerte op maat.
  • Een begeleider van ons materialenteam bezoekt de woning of ruimte die leeggemaakt moet worden. In functie van de omvang van de werken en de herbruikbaarheid van de goederen, stellen wij een vrijblijvende offerte op. Hierbij houden we ook rekening met het huren van een verhuislift, eventueel reserveren van parking...
  • Ga je akkoord met de offerte, dan leggen we een afspraak vast.
  • Ons team zorgt voor alle demonteer- en inpakwerk en levert de woning of ruimte volledig leeg op.

Vragen? Of graag een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons via 011 27 35 75 (van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 17u) of vul het formulier hieronder in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

kaart.png

Woon jij in een gemeente buiten ons ophaalgebied? Dan verwijzen we je graag door naar de kring(loop)winkel in jouw buurt: www.dekringwinkel.be