Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Yes, je hebt dé kast gevonden die perfect in jouw interieur past. Of de ideale slaapkamer of zetel op de kop kunnen tikken in één van onze kringloopwinkels…. maar je kan ze niet meteen meenemen? Geen zorgen! Ook dan helpen we je graag verder! Er zijn twee mogelijkheden: je komt de stukken later afhalen aan ons magazijn in de winkel of je laat ze aan huis leveren tegen betaling.

Later afhalen 

Je kan grote stukken zoals meubels die je bij ons aankoopt tot maximum één week in het magazijn van onze winkel laten staan. Dan heb je rustig de tijd om een rit te plannen met een aanhangwagen of bestelwagen. Vraag hiernaar aan de kassa of bij de meubelafdeling in de winkel. Let wel, enkel grote stukken die vooraf betaald worden, kunnen we tot maximum één week stockeren in ons magazijn. 

Twijfel je of die kast wel past op de plaats die jij voor ogen hebt? Dan kan je voor maximum een halve dag één meubelstuk reserveren zonder vooraf te betalen. Vraag hiervoor naar een medewerker. Zo heb je de tijd om thuis even alles na te meten en niet voor een onaangename verrassing te komen staan.

Levering aan huis en montage- of liftservice

In samenwerking met een verhuisfirma uit Hasselt leveren we, tegen betaling, jouw kringloopgelukjes ook aan huis. Levering aan huis betekent dat de goederen geleverd worden aan de voordeur en niet binnen in de woning. Demonteerbare meubelstukken worden door onze medewerkers gedemonteerd voor vervoer. Geen handige harry in huis om de meubelstukken terug in elkaar te zetten? Of wil je dat onze verhuisfirma de meubels bij jou binnen in huis zet op de juiste plaats? Dan kan je gebruik maken van de montageservice, waar je een extra vergoeding voor betaalt. 

Moet het meubel op een hoger gelegen verdieping geplaatst of gemonteerd worden? Ook daar zorgt onze partner voor, maar dan wordt er een liftservice aangerekend. 

Let wel, je kan enkel gebruik maken van de montagedienst of liftservice in combinatie met onze leveringsdienst. 

Meerdere stukken laten leveren en monteren?

Heb je een volledige slaapkamer of inrichting van je woonst op de kop kunnen tikken in onze kringloopwinkel? Geweldig! En wil je dus meerdere meubelstukken laten leveren? Ook dat kan. Voor het basisbedrag van de leveringskost kan je maximum 8 stukken laten leveren. Een set van maximum 8 stoelen worden hierbij als 1 stuk beschouwd. Dient onze verhuisfirma meer dan 8 stukken te leveren, dan betaal je per 8 bijkomende stuks de leveringskost er bovenop. Dus vanaf 9 tot 16 stuks betaal je tweemaal de leveringskost, vanaf 17 tot 24 stuks betaal je driemaal de leveringskost, … 

De vergoeding voor de montageservice geldt per meubelstuk of per set van meubelen voor 1 ruimte in jouw huis. Laat je dus een slaapkamerset bestaande uit een bed, een kleerkast en eventueel nachttafeltjes leveren, dan betaal je 1 keer de montagevergoeding voor het plaatsen van de meubels in de slaapkamer en het monteren van het bed en de kleerkast. Heb je een meubelset (bv. tafel, stoelen, dressoir, vitrinekast) voor jouw living gekocht, dan betaal je 1 keer de montagevergoeding voor het plaatsen van de meubels in jouw living en het monteren van de kasten. Laat je zowel een slaapkamerset als een set voor jouw living leveren en wil je die in de juiste ruimte geplaatst en gemonteerd hebben, dan betaal 2 keer de montagevergoeding. 

Kies je voor de montageservice omdat je het monteren van de meubelen liever overlaat aan een specialist ter zake en betreft het een meubelstuk dat op een verdieping geplaatst en gemonteerd dient te worden? Dan moet je ook de betalende liftservice erbij nemen. De monteurs van de verhuisfirma kunnen helaas niet wachten totdat jij of jouw helpers de meubelen zelf naar de verdieping hebben verhuisd. 

Geen zorgen!

De aangekochte goederen worden geleverd in de staat waarin ze zich bevinden bij aankoop in onze kringloopwinkel. In het geval dat de goederen beschadigd worden tijdens het vervoer, de levering of montage, dan krijg je de waarde van de aangekochte goederen, de kosten voor levering en eventuele kosten voor montage en liftservice volledig terugbetaald door onze verhuisfirma.

Als er bij de levering of montage blijkt dat er schroeven of andere bevestigingsmaterialen ontbreken, dan neemt de verhuisfirma onmiddellijk contact op met de kringloopwinkel waar je de goederen aangekocht hebt. Wij zorgen voor een nieuwe afspraak waarbij onze medewerkers de ontbrekende bevestigingsmaterialen aan jou bezorgen en ook zonder meerkost het meubelstuk komen monteren indien de montageservice voorzien en betaald was.

Leveringen van goederen aangekocht in Kringloopwinkel Okazi Hasselt:

Goederen aangekocht in kringloopwinkel Okazi Hasselt worden wekelijks geleverd op dinsdag tussen 10 uur en 17 uur, uitgezonderd op feestdagen die vallen op een dinsdag.

Hiervoor gelden de volgende tarieven*:

Voor leveringen in Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek (inclusief deelgemeenten):

LeveringMontage Liftservice
€ 35€ 50€ 80

Voor leveringen in Alken, Bilzen, Borgloon, Genk, Herk-De-Stad, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Kortessem, Lummen, Nieuwerkerken, Wellen, Heusden-Zolder, Beringen en Paal (inclusief deelgemeenten):

LeveringMontage Liftservice
€ 45€ 50€ 80

Voor leveringen in As, Bekkevoort, Bree, Borgworm, Diest, Geetbets, Gingelom, Glabbeek, Halen, Hechtel-Eksel, Heers, Heppen, Kortenaken, Lanaken, Landen, Leopoldsburg, Linter, Maasmechelen, Oostham, Oudsbergen, Peer, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tienen, Tongeren, Zoutleeuw en Maastricht (inclusief deelgemeenten):

LeveringMontage Liftservice
€ 55€ 50€ 90

Dienen de goederen geleverd te worden op een adres buiten één van deze gemeenten? Vraag dan naar het tarief aan onze medewerkers van de kassa of meubelafdeling.

*Alle vermelde tarieven zijn inclusief btw.

Leveringen van goederen aangekocht in Kringloopwinkel Okazi Sint-Truiden:

Goederen aangekocht in kringloopwinkel Okazi Sint-Truiden worden wekelijks geleverd op maandag tussen 10 uur en 17 uur, uitgezonderd op feestdagen die vallen op een maandag.

Hiervoor gelden de volgende tarieven*:

Voor leveringen in Sint-Truiden en Nieuwerkerken (inclusief deelgemeenten):

LeveringMontage Liftservice
€ 35€ 50€ 80

Voor leveringen in Gingelom, Alken, Wellen, Borgloon, Zoutleeuw, Geetbets, Linter, Landen en Heers (inclusief deelgemeenten):

LeveringMontage Liftservice
€ 45€ 50€ 80

Voor leveringen in Hasselt, Diepenbeek, Lummen, Halen, Kortessem, Tongeren, Diest, Herk-De-Stad, Tienen, Glabbeek, Kortenaken, Bekkevoort, Crisnee, Oerle, Remicourt, Borgworm, Berloz, Faimes, Geer, Hannut, Orp-Jauche en Helissem (inclusief deelgemeenten):

LeveringMontage Liftservice
€ 55€ 50€ 90

Dienen de goederen geleverd te worden op een adres buiten één van deze postcodes? Vraag dan naar het tarief aan onze medewerkers van de kassa of meubelafdeling.

*Alle vermelde tarieven zijn inclusief btw.

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Vraag bij de aankoop van meubelen of grote stukken aan de kassa naar de levering, montage- en/of liftservice. Een medewerker zal samen met jou de afspraak van de levering vastleggen en jouw contactgegevens noteren. Je betaalt de gekozen services meteen aan de kassa. Op de dag van levering zal onze verhuisfirma contact opnemen met jou voor het doorgeven van een richtuur van levering. 

Let wel, indien je ook gebruik wil maken van de liftservice, en de lift zal tijdelijk op (een gedeelte van) de rijweg, de stoep, parkeerplaats of berm staan tijdens de levering, dan dien je zelf tijdig contact op te nemen met de dienst mobiliteit of lokale politie van jouw gemeente voor een toelating inname openbaar domein. Je bent zelf verantwoordelijk, indien nodig, voor de aanvraag en eventuele plaatsing van vergunningen en/of verbodsborden.

Kan je op de afgesproken leveringsdag niet aanwezig zijn? Of ben je last-minute verhinderd? Neem dan onmiddellijk contact op met onze verhuisfirma. Het nummer vind je terug op het document over de levering- en montageservice dat bij de verkoopsovereenkomst van Kringloopwinkel Okazi gevoegd is. 

In het geval dat er niemand thuis is op de afgesproken dag van levering, dan worden de goederen teruggebracht naar de kringloopwinkel waar je de aankoop deed. We kunnen dan een nieuw leveringsmoment voor jou inplannen, maar hiervoor dien je opnieuw de leveringskosten te betalen. Neem hiervoor contact op met Kringloopwinkel Okazi.