Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Een aantal keer per jaar doen we in enkele van onze inzamelgemeenten een gratis huis-aan-huis inzameling van textiel.

In de week voor de textielophaling valt onze sticker in elke brievenbus van die gemeente. Vul één of meer zakken, kleef de sticker erop en zet ze tijdig buiten op jouw stoep (vóór 8 uur op de dag van de ophaling). Bied je textiel altijd aan in een gesloten zak, alleen zo behoudt het zijn waarde.

Geen sticker gevonden in jouw brievenbus of heb je meerdere zakken? Geen probleem. Zet dan op jouw zak(ken) dat deze bestemd zijn voor de kringloopwinkel en plaats alles goed samen zodat het duidelijk is voor onze ophalers dat ze alles mogen meenemen. Of, download hieronder de sticker van de betreffende textielophaling. Print hem af en plak hem op de zakken. 

Ophaling gemist? Tijdens de openingsuren van onze kringloopwinkels ben je van harte welkom met alle zakken aan onze brengerspoorten. Je kan ook terecht bij ons brengerspunt op het industrieterrein "Stadsheide" in Kiewit - Hasselt. Meer info over spullen brengen vind je hier

Wat mag er in de zak?

Wat mag niet in de zak?

Dit zijn de data waarop we in 2021 textiel ophalen:

Diepenbeek:

Hasselt:

Sint-Truiden:

Bedankt! 

Door te geven, geef je niet alleen nieuwe kansen aan afgedankt textiel, maar help je ons ook een job op maat geven aan mensen die anders uit de boot vallen!

Downloads