Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Op zoek naar meubels of originele decoratie om je buurtfeest, persconferentie, optreden, ... op te vrolijken? Of nood aan een creatieve inrichting voor het decor van jullie toneelvoorstelling? Dan ben je bij onze kringloopwinkel aan het juiste adres! 

We bekijken samen naar welke stuks je op zoek bent en op welke datum die beschikbaar moeten zijn. Goederen kunnen maximaal gedurende een periode van 3 maanden uitgeleend worden. In functie van het aantal goederen, de soort en de uitleenperiode wordt de uitleenprijs bepaald. We hanteren steeds een minimumbedrag van € 25 en een maximum van € 250. Als de goederen onbeschadigd en binnen de afgesproken termijn terug ingeleverd worden, wordt er een bedrag ter waarde van 80% van het totale uitleenbedrag (exclusief eventuele kilometervergoeding) terugbetaald.

De goederen kunnen door jouw vereniging na afspraak opgehaald worden aan ons magazijn in Kiewit-Hasselt. Het is ook mogelijk dat wij de goederen leveren. Hiervoor rekenen wij onze standaard kilometervergoeding aan. Deze bedragen € 0,75 per kilometer vanaf Stadsheide 6 in Hasselt heen en terug. Daarbovenop hanteren wij een vaste kost van € 13 per levering.

Indien je gebruik maakt van onze uitleendienst, worden we graag vermeld in jullie communicatie over het evenement (affiche, website, sociale media, programmaboekje, ....)

Wil je graag meer weten wat er specifiek mogelijk is voor jouw vereniging? 
Neem dan contact met ons op via 011 27 35 75 of via info@okazi.be