Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Vanaf maandag 29 maart blijven de deuren van onze kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden open, maar je kan niet meer gewoon binnenstappen. We ontvangen jullie heel graag, maar enkel na afspraak. Het goede nieuws? Je mag nu samen komen shoppen met man- of vrouwlief of met jouw knuffelcontact. Je kan een afspraak boeken voor maximum twee personen (die onder jouw dak wonen of jouw knuffelcontact). 

Hoe werkt het?

Onze openingsuren blijven dezelfde: van maandag t.e.m. vrijdag zijn we open van 10 uur tot 17 uur. Op zaterdag van 11 uur tot 17 uur. We voorzien tijdsloten van een half uur waarop jullie kunnen komen shoppen op afspraak. Elk tijdslot begint op het uur. Op weekdagen kan je dus reserveren om:

Op zaterdag beginnen we een uurtje later en kan je reserveren vanaf 11 uur. Na elk half uur shoppen voorzien we ook een half uur de tijd waarop iedereen rustig en veilig kan afrekenen. 

Tijdens elk half uur laten we maximum 50 klanten tegelijk winkelen in de kringloopwinkel van Hasselt en maximum 40 klanten tegelijk in de kringloopwinkel van Sint-Truiden. Kom dus zeker op tijd zodat je maximaal gebruik kan maken van jouw winkeltijd

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem, uiteraard is er geen aankoopverplichting!

Hoe kan je een afspraak boeken?

 📞Bel 011 28 65 80 om meteen een afspraak te maken bij Okazi Hasselt. Bel 011 67 36 49 om meteen een afspraak te maken bij Okazi Sint-Truiden. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren van de winkels. 

📧Of stuur een e-mail naar info@okazi.be om een afspraakmoment aan te vragen. We nemen zo snel als mogelijk contact met jou om de afspraak te bevestigen. Het is wel handig als je dan ook even je telefoonnummer doorgeeft. Dan kunnen we je snel bereiken als het moment van jouw voorkeur al volzet zou zijn.

🏬Of je kan een afspraak maken aan de ingang van onze kringloopwinkels. Als er nog plaats is tijdens het uurslot van je keuze mag je alsnog onze winkel betreden. 

Wil je spullen schenken? 

Dan verandert er niets! Onze brengerspunten aan het magazijn in Kiewit-Hasselt, aan de winkel van Hasselt én aan de winkel van Sint-Truiden blijven geopend volgens de normale openingsuren. Je hoeft ook geen afspraak te maken om spullen binnen te brengen. Ook onze gratis ophaaldienst blijft verzekerd

En voor de rest? 

Voor de rest verandert er niets. Ook de levering van aangekochte goederen aan huis blijft mogelijk. We ontvangen jullie zoals steeds heel graag én met de glimlach, weliswaar achter een mondmasker. 

Voor jouw veiligheid én die van onze medewerkers willen je vragen om extra aandacht te besteden aan de geldende coronamaatregelen in onze winkels. 

Kom veilig shoppen bij Kringloopwinkel Okazi.

Bedankt om onze corona-maatregelen te respecteren.