Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ken jij ons extra brengerspunt op Stadsheide in Hasselt al?

In deze coronatijden waarin veel sociale activiteiten wegvallen, merken we dat heel wat mensen de tijd vinden om hun woning op te ruimen. Wij zijn heel blij dat jullie met alle herbruikbare spullen de weg vinden naar onze kringloopwinkels. Om wachtrijen aan de brengerspoorten van onze winkels te vermijden en om het jullie extra gemakkelijk te maken hebben we sinds het voorjaar van 2020 een extra brengerspunt geopend aan ons magazijn op het industrieterrein Stadsheide in Kiewit-Hasselt.

Het extra brengerspunt op Stadsheide is open van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 16u. 

Waar? Het industrieterrein “Stadsheide” is bereikbaar via de Kiewitstraat in Hasselt. Als je Stadsheide bent ingereden, neem je de eerste straat links. Aan de rechterkant kan je de eerste groene poort binnenrijden.  Je kan je met je wagen tot aan de dropzone rijden. Gemakkelijk toch, niet?

Voor een vlot en coronaveilig verloop vragen we om de volgende richtlijnen te respecteren: 

✋ Geen toegang tot het magazijn.

↔️ Houd steeds 1,5 meter afstand.

⛔️ Volg de aangegeven rijrichting.

🚗 Blijf wachten in je auto tot de vorige klant weggereden is en zijn goederen zijn weggehaald.

🚧 Er kan 1 wagen per keer goederen lossen. Gelieve je goederen zelf neer te zetten op de aangegeven zone. Onze medewerkers mogen, omwille van corona, helaas niet helpen goederen uit te laden.

Uiteraard kan je ook nog steeds spullen binnenbrengen aan de brengerspoorten van onze kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden, en dit van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u en op zaterdag van 11u tot 17u.

Heel erg bedankt. We geven al deze spullen met veel plezier een tweede leven!

Tot snel!