Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Sint-Truidersteenweg 150
3500 Hasselt
Route via Google Maps

Openingsuren

Maandag - Vrijdag10.00u - 17.00u
Zaterdag11.00u - 17.00u
ZondagGesloten

 

Honden niet toegelaten

Betaalmogelijkheden: Cash, Bancontact, Payconiq, Elektronische ecocheques

Wij aanvaarden geen beschadigde bankbiljetten. Enkel bij aankopen vanaf € 100 aanvaarden wij biljetten van € 200. Enkel bij aankopen vanaf € 250 aanvaarden wij biljetten van € 500.

Toilet: betalend (€ 0,50 te betalen aan de bar); gratis voor verbruikers van de koffiehoek.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Kringloopwinkel Okazi Hasselt is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte “Runkst Paters Adonsstraat” bevindt zich vlak voor de hoofdingang van onze winkel op de Sint-Truidersteenweg. De volgende lijnbussen komen langs deze halte: 5, 21a, 105, H18, H19 en H71.

Parking

Kom je met de wagen, dan kan je vooraan op de parking, langs de Sint-Truidersteenweg of achteraan de winkel langs de Kerkhofstraat parkeren. Denk eraan: de Sint-Truidersteenweg, de Kerkhofstraat en omliggende straten bevinden zich in een blauwe zone. Van maandag t.e.m. zaterdag tussen 9 uur en 21 uur kan je er maximaal 2 uur gratis parkeren met je blauwe parkeerschijf. Alternatieve parkings waar je gebruik van kan maken:

  • De gratis parking aan het kerkhof aan de Teschlaan (buiten de blauwe zone)
  • De gratis carpoolparking, aan op- en afrit 28 Hasselt-Zuid (E313)
  • De betaalparking Truierbrug- Noord, onder de brug vlak aan de kleine ring (hier betaal je 2 euro per uur, met een maximum van 15 euro per dag )

Spullen binnenbrengen

Tijdens de openingsuren van de winkel kan je spullen binnenbrengen langs de achteringang van de winkel op de Kerkhofstraat 33. Vergeet je parkeerschijf niet te leggen als je parkeert langs de Kerkhofstraat.