Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Met je organisatie inzetten op duurzame mobiliteit?

Met Velovisie richten we ons op bedrijven, scholen, verenigingen, ... die willen inzetten op duurzame mobiliteit. De voordelen: fitter personeel en leerlingen, minder ziektedagen, minder filestress, minder buskosten, minder parkeerproblemen, minder CO2-uitstoot, goed voor de portemonnee, ...

Velovisie bouwt kwalitatieve stadsfietsen en e-bikes in de gewenste kleur en met jouw logo erop. De montage gebeurt in ons fietsatelier in Hasselt. Zo creëren we lokale tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

Geen zorgen! Velovisie houdt jouw organisatie mobiel. Wij bieden ook de mogelijkheid van een onderhoudscontract. Onze techniekers komen dan periodiek langs op jouw locatie voor onderhoud en herstellingen

Velovisie monteert ook nieuwe fietsen voor grote Belgische fietsfabrikanten zoals Thompson en Oxford en voor de coöperatieve vennootschap BIke & Co.

Velovisie onderhoudt daarnaast ook onze vloot van huurfietsen van Fietsparadijs Limburg en verzorgt samen met de fietspunten de depannagedienst van het fietsverhuur.

Contactgegevens

Velovisie fietsatelier

Stadsheide 2, 3500 Hasselt

+32 11 35 27 31

info@velovisie.be

 

Maatwerkbedrijf De Springplank vzw

Velovisie is een initiatief van De Springplank vzw. De Springplank vzw is een maatwerkbedrijf: onze kerntaak bestaat erin werk en ondersteuning op maat te bieden aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt. Op die manier vinden zij een zinvolle dagbesteding, financiële zekerheid én arbeidsvreugde. Dankzij deze werkervaring en verbreding van hun competenties vinden ze vaak na enkele jaren via een doorstroomtraject (terug) een gewone job.

Om zoveel mogelijk mensen een job op maat te geven, is De Springplank vzw actief op diverse domeinen: kringloopactiviteiten “Okazi”, upcycling met Flagbag, recycling met Creazi, montage van (bedrijfs)fietsen met Velovisie, verhuur en onderhoud van fietsen via fietsparadijslimburg.be, uitbating van fietspunten aan de stations van Genk, Hasselt, Sint-Truiden en op de Portavida Welzijnscampus in Genk en de conceptstore met vintage loft Hendrikshuis in het centrum van Hasselt.

Meer info over De Springplank vzw?

Benieuwd naar onze visie, missie en waarden? Download hier ook ons jaarverslag.