Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Met je organisatie inzetten op duurzame mobiliteit?

Met Velovisie richten we ons op bedrijven, scholen, verenigingen, ... die willen inzetten op duurzame mobiliteit. De voordelen: fitter personeel en leerlingen, minder ziektedagen, minder filestress, minder buskosten, minder parkeerproblemen, minder CO2-uitstoot, goed voor de portemonnee, ...

Velovisie bouwt kwalitatieve stadsfietsen en e-bikes in de gewenste kleur en met jouw logo erop. De montage gebeurt in ons fietsatelier in Hasselt. Zo creƫren we lokale tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

Geen zorgen! Velovisie houdt jouw organisatie mobiel. Wij bieden ook de mogelijkheid van een onderhoudscontract. Onze techniekers komen dan periodiek langs op jouw locatie voor onderhoud en herstellingen

Velovisie monteert ook nieuwe fietsen voor grote Belgische fietsfabrikanten zoals Thompson en Oxford en voor de coƶperatieve vennootschap BIke & Co.

Velovisie onderhoudt daarnaast ook onze vloot van huurfietsen van Fietsparadijs Limburg en verzorgt samen met de fietspunten de depannagedienst van het fietsverhuur.

Contactgegevens

Stadsheide 2, 3500 Hasselt

+32 11 35 27 31

info@velovisie.be

Meer info over De Springplank vzw?

Benieuwd naar ons verhaal? Ontdek meer over De Springplank vzw.