Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Welke spullen kan ik binnenbrengen bij Kringloopwinkel Okazi of gratis laten ophalen?

Met al deze spullen doe je ons een groot plezier als ze nog herbruikbaar zijn. Hiermee bedoelen we dat ze nog in een goede staat zijn zodat iemand anders ze nog kan gebruiken. 

Daarnaast kan je ook met afgedankte elektrische apparaten en oude laptops bij ons terecht, ook toestellen die niet meer werken. Elektrische toestellen verkopen we niet maar bezorgen we aan het hergebruikcentrum van vzw Reset die de overslag naar Recupel organiseert. Voor het hergebruik van oude laptops werken we samen met de organisatie "Ondernemers voor een Warm België". Zij geven oude laptops een tweede leven en schenken hem aan kansarme gezinnen die geen laptop kunnen aankopen.

Welke spullen zijn niet meer herbruikbaar voor ons?

De enige uitzondering hierop zijn afgedankte elektrische apparaten die niet meer functioneren. Wij zorgen dat deze apparaten bij Recupel terecht komen.

Welke spullen mogen we niet verkopen en kunnen we dus ook niet aannemen of ophalen?

Met de spullen die wij niet mogen aannemen, kan je terecht bij het recyclagepark. 

Onze medewerkers zijn opgeleid om de goederen die wij niet kunnen of mogen aannemen te herkennen. Twijfelt u toch aan de beslissing van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 011 27 35 75.