Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Op zoek naar een leerrijke stageplaats in de marketing- en communicatiewereld? Blijf dan zeker lezen!

De Springplank vzw is een maatwerkbedrijf: onze kerntaak bestaat erin werk en ondersteuning op maat te bieden aan mensen die moeilijk een job vinden op de gewone arbeidsmarkt. Op die manier vinden zij een zinvolle dagbesteding, financiële zekerheid én arbeidsvreugde. Dankzij deze werkervaring en verbreding van hun competenties vinden ze vaak na enkele jaren (terug) een gewone job.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een job uit te oefenen die bij hun talenten past, zijn we actief op diverse domeinen: kringloopactiviteiten “Okazi” met winkels in Hasselt en Sint-Truiden, upcycling met Flagbag, recycling met Creazi, de montage van (bedrijfs)fietsen met Velovisie, het verhuur en onderhoud van fietsen via fietsparadijslimburg.be, de uitbating van de fietspunten aan de stations van Genk, Hasselt, Sint-Truiden en op de Portavida Welzijnscampus in Genk en de conceptstore met vintage loft Hendrikshuis in het centrum van Hasselt.

Zin om hieraan bij te dragen? 

Check dan hier wat je als stagiair(e) MarCom binnen de organisatie kan doen: 

Je komt terecht in een organisatie waar jezelf zijn en ondernemerschap centraal staan. Er is ruimte voor jouw creatieve inbreng om de merken sterker te positioneren. 

Interesse? Zin in een kennismaking? 

Contacteer meteen Heidi.Pex@okazi.be

Meer info over De Springplank vzw?

Benieuwd naar onze visie, missie en waarden? Download hier ook ons jaarverslag.