Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

De Okazi-fiets

Elke Okazi-fiets wordt zorgvuldig samengesteld uit gerecupereerde tweedehands én nieuwe onderdelen in het fietsatelier van onze collega's van Velovisie in Hasselt of van het fietspunt Sint-Truiden. De Okazi-fiets wordt voorzien van een kwalitatief kader, nieuwe versnellingskabel(s) en nieuwe remkabels. De fiets wordt volledig hersteld en in orde gezet volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Uiteraard wordt elke fiets grondig getest alvorens hij voor verkoop naar onze kringloopwinkels gaat. 

Vanaf 20 euro kan je een Okazi-fiets voor kinderen scoren. Okazi-fietsen voor volwassenen bieden we aan vanaf 75 euro.

12 maanden garantie

Kringloopwinkel Okazi biedt 12 maanden garantie op productiefouten van de nieuwe onderdelen die op jouw fiets geplaatst werden. De garantie is niet van toepassing op:

De garantie vervalt als er extra onderdelen of aanpassingen aangebracht werden aan de fiets.

Gratis herstelling binnen de 1ste maand na aankoop:

Ondervind je toch problemen, ondanks de grondige test waaraan jouw Okazi-fiets onderworpen werd voor verkoop? Binnen de eerste maand na aankoop herstelt Velovisie of fietspunt Sint-Truiden volgende zaken gratis:

Wat moet ik doen als ik een probleem heb dat onder de garantie valt of onder de gratis herstelling binnen de 1ste maand?

Kom met je fiets, garantiekaart en aankoopbewijs terug naar de kringloopwinkel waar je de fiets kocht. Zij vullen een fiche in met jouw contactgegevens, de gegevens van jouw fiets en omschrijving van het probleem. Een Okazi-fiets die aangekocht werd in Hasselt gaat samen met deze fiche terug naar het fietsatelier van Velovisie in Hasselt. Een fiets die aangekocht werd in Sint-Truiden gaat terug naar het fietspunt Sint-Truiden. 

Wij doen ons uiterste best om jouw fiets zo snel als mogelijk te repareren. Uiteraard is dit afhankelijk van de aard van het probleem en of wij al dan niet onderdelen moeten bestellen bij onze leveranciers. Je rekent best minimum 1 week dat je jouw favoriete trapper moet missen. De fietstechnieker zal telefonisch contact met je opnemen als de fiets klaar is of als hij meer informatie nodig heeft. 

Andere herstelling of onderhoud nodig?

Heb je nood aan een (andere) herstelling of een onderhoud, tijdens of na de garantieperiode? Dan verwijzen we je graag door naar onze collega's van de fietspunten aan de stations van Genk, Hasselt of Sint-Truiden of op de Portavida Welzijnscampus in Genk. Klik hier voor de contactgegevens van onze fietspunten.

Denk aan diefstalpreventie!

Ook voor advies rond diefstalpreventie en een goed slot kan je terecht in één van onze fietspunten. Bij fietspunt Sint-Truiden kan je jouw Okazi-fiets gratis laten labelen ter preventie van diefstal. In Hasselt en Genk kan je terecht bij de gemeenschapswachten voor een gratis fietsregistratie.