Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Website_afbeelding uitgelicht item_PKP 2022 (1).png
18 aug 2022 > 21 aug 2022 Klaar voor Pukkelpop?

Wij zorgen alvast voor jouw gemak tijdens Pukkelpop: het is niet nodig om te sleuren met een tent, slaapzak, luchtmatras, campingstoelen, hippe festivaloutfits, handdoeken, plastieken borden, potjes, bekers en bestek.

Je vindt dit allemaal en zoveel meer in onze Pop-Up Kringloopwinkels van Okazi op Camping Chill en Camping Relax. Zo geniet je op een betaalbare én milieubewuste manier van Pukkelpop, en vertrek je zorgeloos! Handig, toch?

website_extra aanbod dameskleding_06_2022.png
Nu extra groot aanbod dameskleding!

Op zoek naar unieke en hippe dameskleding voor een zachte prijs? Spring dan zeker eens binnen in de Kringloopwinkel van Hasselt of Sint-Truiden! We hebben momenteel een extra groot aanbod aan dameskleding. 

 

Het was je misschien al opgevallen dat we een aantal kledingrekken verhuisden om plaats te maken voor dit extra grote aanbod: in winkel Hasselt vind je de herenkleding nu even op de benedenverdieping bij de kinderafdeling, in winkel Sint-Truiden vind je al onze kledingkoopjes aan -50% op het gelijkvloers in de buurt van de boeken.

website_uitgelicht_zomeractie DVD's (2).png
1 jul 2022 > 31 aug 2022 Zomeractie: 10 DVD's voor € 1!

Tijd om te chillen met die billen? Goed nieuws dan! Kom nu in de kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden 10 DVD's scoren voor slechts € 1!

Actie geldig op alle DVD's van 1/07 t.e.m. 31/08 zolang de voorraad strekt. Bij aankoop van minder dan 10 stuks: € 0,50/stuk.

IMG-20220420-WA0006.jpg Spullen schenken
Ken jij ons brengerspunt Stadsheide in Kiewit-Hasselt al?

Om het jullie gemakkelijk te maken, openden wij een extra punt waar je herbruikbare spullen kan binnenbrengen.

Schermafbeelding 2021-07-14 om 17.02.22.png
Die oude laptop van jou kan iemand anders heel gelukkig maken!

Heb je nog ergens een (oude) laptop liggen die je niet meer gebruikt? Breng hem dan naar ons! Wij zamelen oude laptops in voor de organisatie "Ondernemers voor een Warm België".  Zij geven de laptop een tweede leven en schenken hem aan gezinnen voor wie het financieel onmogelijk is om een laptop aan te kopen. Het is immers zo belangrijk dat iedereen digitaal mee kan zijn!

Cadeaubon Kringloopwinkel Okazi.jpg Op zoek naar een cadeautje?
Een origineel én groen cadeau!

Op zoek naar een uniek én betaalbaar cadeautje? Dan moet je bij Kringloopwinkel Okazi zijn!

Kan je echt niet kiezen? Ga dan voor een originele Okazi cadeaubon voor een bedrag naar keuze die een heel jaar geldig blijft. Vraag naar de cadeaubon aan onze kassa.

recupe fiets_website Okazi_uitgelicht_2.png
Onze Recupe-fietsen al gezien?

Op zoek naar een degelijke én betaalbare tweedehands fiets? Kom dan eens kijken naar de Recupe-fietsen in onze Kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden. Elke Recupe-fiets wordt zorgvuldig samengesteld uit tweedehands én nieuwe onderdelen in het fietsatelier van onze collega's van Velovisie in Hasselt of Fietspunt Sint-Truiden. Bovendien bieden we 12 maanden garantie op productiefouten van de nieuwe onderdelen die op jouw Recupe-fiets geplaatst werden. 

Onze winkels
Kringloopwinkel Okazi Hasselt
Kringloopwinkel Okazi Hasselt Sint-Truidersteenweg 150
3500 Hasselt
Route via Google Maps
Openingsuren
Onze kringloopwinkels zijn open op:
Maandag - Vrijdag10.00u - 17.00u
Zaterdag11.00u - 17.00u
ZondagGesloten

Op maandag 15/08 zijn de kringloopwinkels en brengerspunten gesloten.