Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

_website cadeautips_afbeelding uitgelicht item.png
Op zoek naar unieke en duurzame cadeautjes?

Die scoor je bij Kringloopwinkel Okazi! We hebben een groot aanbod originele cadeautjes aan een kleine prijs. Kan je echt niet kiezen? Ga dan voor de cadeaubon van Okazi. Altijd geslaagd!

koffie graag.JPG En dan is er koffie!
☕️ Zin in een tasje koffie en lekkere taart?

In de ruime koffiehoek bij Okazi Hasselt bieden we naast warme dranken ook frisdrank, een kleine versnapering of een lekker stuk taart aan. In de kringloopwinkel van Sint-Truiden is er een kleinere koffiehoek met zelfbediening waar je terecht kan voor een Nespresso koffie. Mogen we je vragen om de corona-maatregelen te respecteren? Benieuwd naar onze kaart? 

website cadeaubon_afbeelding uitgelicht item.png
Een origineel én groen cadeau!

Geniet diegene voor wie jij een cadeautje zoekt van heerlijk rond te snuisteren tussen al die unieke stukken in de kringloopwinkel? Dan is er onze cadeaubon met een bedrag naar keuze die een heel jaar geldig blijft. Vraag naar de cadeaubon aan onze kassa.

recupe fiets_website Okazi_uitgelicht_2.png Nieuw
Onze Recupe-fietsen al gezien?

Op zoek naar een degelijke én betaalbare tweedehands fiets? Kom dan eens kijken naar de Recupe-fietsen in onze Kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden. Elke Recupe-fiets wordt zorgvuldig samengesteld uit tweedehands én nieuwe onderdelen in het fietsatelier van onze collega's van Velovisie in Hasselt of Fietspunt Sint-Truiden. Bovendien bieden we 12 maanden garantie op productiefouten van de nieuwe onderdelen die op jouw Recupe-fiets geplaatst werden. 

brengerspunt Stadsheide_web.jpg Spullen schenken
Ken jij ons brengerspunt Stadsheide in Kiewit-Hasselt al?

Om het jullie gemakkelijk te maken, openden wij in 2020 een extra punt waar je herbruikbare spullen kan binnenbrengen.

Schermafbeelding 2021-07-14 om 17.02.22.png
Die oude laptop van jou kan iemand anders heel gelukkig maken!

Heb je nog ergens een (oude) laptop liggen die je niet meer gebruikt? Breng hem dan naar ons! Wij zamelen oude laptops in voor de organisatie "Ondernemers voor een Warm België".  Zij geven de laptop een tweede leven en schenken hem aan gezinnen voor wie het financieel onmogelijk is om een laptop aan te kopen. Het is immers zo belangrijk dat iedereen digitaal mee kan zijn!

Onze winkels
Kringloopwinkel Okazi Hasselt
Kringloopwinkel Okazi Hasselt Sint-Truidersteenweg 150
3500 Hasselt
Route via Google Maps
Openingsuren
Onze kringloopwinkels zijn open op:
Maandag - Vrijdag10.00u - 17.00u
Zaterdag11.00u - 17.00u
ZondagGesloten