Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

website_kleurwedstrijd_verlengd.png Kleurwedstrijd verlengd!
Kleurwedstrijd verlengd tot en met 30 april!

Maak kans op een mooi speelgoedpakket. Breng jouw ingekleurde tekenplaat ten laatste op vrijdag 30 april binnen in onze kringloopwinkel van Hasselt of Sint-Truiden (wel eerst even een afspraak maken aan de ingang van de winkel). Meer info én het deelnemingsformulier vind je hier.

recupe fiets_website Okazi_uitgelicht_2.png Nieuw
Onze Recupe-fietsen al gezien?

Op zoek naar een degelijke én betaalbare tweedehands fiets? Kom dan eens kijken naar de Recupe-fietsen in onze Kringloopwinkels van Hasselt en Sint-Truiden. Elke Recupe-fiets wordt zorgvuldig samengesteld uit tweedehands én nieuwe onderdelen in het fietsatelier van onze collega's van Velovisie in Hasselt of Fietspunt Sint-Truiden. Bovendien bieden we 6 maanden garantie op productiefouten van de nieuwe onderdelen die op jouw Recupe-fiets geplaatst werden. 

brengerspunt Stadsheide_web.jpg Update
Ken jij ons brengerspunt Stadsheide in Kiewit-Hasselt al?

Om het jullie gemakkelijk te maken, openden wij in 2020 een extra punt waar je herbruikbare spullen kan binnenbrengen.

Q for WSE label_website_3.jpg Update
Kringloopwinkel Okazi mag voortaan uitpakken met het kwaliteitslabel Q for WSE!

We zijn apetrots... want onze organisatie behaalde een kwaliteitslabel! Voortaan mogen we uitpakken met het Q for WSE label. Het bedrijf CertUp heeft onze organisatie grondig doorgelicht op de domeinen dienstverlening, human resources en financieel beheer. En we kregen een positief rapport! De toekenning van dit kwaliteitslabel is de kers op de taart na alle inspanningen van de afgelopen jaren om te groeien naar een professionele organisatie. Uiteraard is dit geen eindpunt, maar juist een extra motivatie om ook in de toekomst continu te blijven waken over de kwaliteit van onze processen en in te zetten op verbeteringen in onze werking.

Cadeaubonnen met vervaldatum na 17/03/2020 verlengd!

2020 was een bizar jaar. Tot tweemaal toe moesten we onze kringloopwinkels een periode sluiten. Heb je nog een cadeaubon met een vervaldatum tussen 17/03 en 31/12/2020? Geen nood, we verlengen deze cadeaubon automatisch tot en met 30/06/2021!

Acties 2021

Omwille van de onzekere coronatijden organiseren we in 2021 actieweken, die telkens starten op een vrijdag. We vullen het aanbod van de actiegoederen in die week dagelijks aan. Jullie hoeven dus niet allemaal tegelijk af te zakken naar onze winkels. Zo houden we het coronaveilig voor iedereen.

Onze winkels
Kringloopwinkel Okazi Hasselt
Kringloopwinkel Okazi Hasselt Sint-Truidersteenweg 150
3500 Hasselt
Route via Google Maps
Openingsuren
Onze kringloopwinkels zijn open op:
Maandag - Vrijdag10.00u - 17.00u
Zaterdag11.00u - 17.00u
ZondagGesloten