Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Welkom bij Okazi's nieuwste toevoeging aan de familie! We zijn verheugd aan te kondigen dat we binnenkort een nieuw of vernieuwd brengerspunt openen.

Babyborrel

Op woensdag 22 mei, vanaf 13:00 uur, nodigen we iedereen uit om ons nieuwe Brengerspunt te komen bezoeken op Stadsheide 6. Het wordt een feestelijke gelegenheid waarbij we ons nieuwe 'kindje' vieren. Heb je nog geen cadeau? Bekijk dan onze geboortelijst, gevuld met items die je kunt doneren om onze nieuweling te verrassen.

Geboortekaartje.jpg

Onze geboortelijst

Kleding: Kleed ons Brengerspunt in jouw stijl en schenk ons kleding die je niet meer draagt.
Huisraad: Maak ons huisje compleet met jouw potten en pannen en andere huisraad.
Meubels: Van kleine bijzettafels tot grote kasten, help ons om een gezellige thuis te creƫren.
Decoratie: Schenk ons vazen, fotolijsten en andere stukken om onze kinderkamer op te fleuren.
Boeken: Breng je gelezen boeken naar ons zodat wij kunnen genieten van jouw favoriete avonturen en verhalen.
Speelgoed: Laat ons Brengerspunt leren en plezier maken met jouw gebruikte speelgoed. 
Fietsen: Doneer je oude fiets, zodat ons 'kleintje' in de toekomst kan leren fietsen.
Muziek, DVD's en LP's: Vul onze rekken met jouw favoriete muziek en films, zodat onze 'baby' een harmonieuze start krijgt.

Alles wat je doneert, helpt ons om ons brengerspunt te doen groeien en een positieve impact te maken in onze gemeenschap. Bedankt voor je steun aan ons en onze 'baby'!

Meter- en peterschap

Wil je een belangrijke rol spelen in de groei en ontwikkeling van ons nieuwe brengerspunt? Doe dan mee aan onze wedstrijd voor het meter- en peterschap! Gedurende een jaar krijgen de winnaars 10% korting in al onze winkels. Hoe maak je kans? Kom langs in een van onze brengerspunten, doneer iets en laat je e-mailadres achter samen met een korte motivatie waarom je graag peter of meter zou worden. Als je wint, vragen we je ook om een getuigenis en foto voor onze website. Meedoen aan deze wedstrijd kan van 1 mei tot en met 31 mei, het einde van de 'maand van de brenger'.

Spullen schenken?

Onthoud dat onze brengerspunten altijd openstaan om spullen te schenken. Daarnaast kun je ook een afspraak maken voor een gratis ophaling aan huis. We hopen je snel te zien bij onze babyborrel en bedanken je bij voorbaat voor je steun!