Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Op 31 december 2022 sloten we definitief de deur van Hendrikshuis. Wij kijken terug op 8 geweldige jaren! 

In het bekende oude volkscafé 't Hendrikshuis, gelegen in de Minderbroedersstraat, vind je voortaan unieke tweedehands kleding en accessoires voor dames en heren, woondecoratie, boeken en LP’s aan betaalbare prijzen. Stuk voor stuk pareltjes die een bijzonder plekje en veel liefde verdienen bij mensen die graag alles uit het leven halen. 

Uiteraard zal je in onze grote kringloopwinkels op de Sint-Truidersteenweg in Hasselt en in Sint-Truiden ook nog steeds pareltjes op de kop kunnen tikken. Dankzij de vele gulle gevers kunnen we als Kringloopwinkel Okazi rekenen op een grote instroom van tweedehands spullen. 

Bij Okazi Boutique hebben wij echter de “speciallekes” al voor jullie uitgezocht. Je hebt er dus minder tijd en geduld nodig om een kringloopgelukje te scoren. Daarbovenop inspireren we je bij Okazi Boutique graag hoe je originele en hippe combinaties kan maken met tweedehands spullen. En dat uiteraard ook aan betaalbare prijzen!

En dankzij de opening van onze derde kringloopwinkel kunnen we met De Springplank vzw, het maatwerkbedrijf waarvan Kringloopwinkel Okazi deel uitmaakt, werken aan onze missie: zoveel mogelijk mensen, die anders uit de boot vallen, een job op maat geven. 

Logeren “In ‘t Hendrikshuis”?

Op zoek naar een trendy logeerplek in hartje Hasselt? Onze mooie vintage loft van 70m² met veel lichtinval op de bovenverdieping van het pand is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannende en onvergetelijke trip naar Hasselt.  Meer info en reserveren? Check onze loft “In ‘t Hendrikshuis” op airbnb.

Contactgegevens

Okazi Boutique is gelegen op de Minderbroedersstraat 58 in het centrum van Hasselt. Okazi Boutique is open van dinsdag tot en met zaterdag van 11 uur tot 17 uur.

0483 24 79 75

info@okazi.be