Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Wil je graag herbruikbare spullen schenken maar geraak je moeilijk in onze kringloopwinkels? Of heb je de grote kuis gehouden en krijg je die berg aan spullen niet in jouw wagen? Dan komen we ze met plezier gratis ophalen aan huis.

Bel meteen naar 011 27 35 75 om een afspraak in te plannen of vul onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel als mogelijk contact met je op.

We mogen enkel ophalingen doen in de gemeenten van ons werkingsgebied: Alken, Diepenbeek, Gingelom, Hasselt, Kortessem, Nieuwerkerken, Sint-Truiden en Wellen.

We vragen om de grote spullen die we gratis aan huis komen ophalen op voorhand te demonteren. Alle spullen dienen klaar te staan op de gelijkvloerse verdieping, ook als je op een appartement op verdieping woont. 

Spullen die niet door de deur naar buiten kunnen of die uitzonderlijk zwaar of moeilijk zijn om te transporteren kunnen we helaas niet meenemen. Onze medewerkers mogen geen gebruik maken van de personenlift en trappenhal in een appartementsgebouw, gemeenschapshuis of woongroep om goederen naar beneden te brengen. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers niet in gevaar te brengen. Bedankt voor jouw begrip.

Gratis ophaling? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

In deze gemeenten halen we spullen gratis op aan huis

kaart.png

Woon jij in een gemeente buiten ons ophaalgebied? Dan verwijzen we je graag door naar de kring(loop)winkel in jouw buurt: www.dekringwinkel.be