Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Yes, je hebt dé kast gevonden die perfect in jouw interieur past. Of de ideale slaapkamer of zetel op de kop kunnen tikken in één van onze kringloopwinkels…. maar je kan ze niet meteen meenemen? Geen zorgen! Ook dan helpen we je graag verder! Er zijn twee mogelijkheden: je komt de stukken later afhalen aan ons magazijn in de winkel of je laat ze aan huis leveren tegen betaling.

Later afhalen 

Je kan grote stukken zoals meubels die je bij ons aankoopt tot maximum één week in het magazijn van onze winkel laten staan. Dan heb je rustig de tijd om een rit te plannen met een aanhangwagen of bestelwagen. Vraag hiernaar aan de kassa of bij de meubelafdeling in de winkel. Let wel, enkel grote stukken die vooraf betaald worden, kunnen we tot maximum één week stockeren in ons magazijn. 

Twijfel je of die kast wel past op de plaats die jij voor ogen hebt? Dan kan je voor maximum een halve dag één meubelstuk reserveren zonder vooraf te betalen. Vraag hiervoor naar een medewerker. Zo heb je de tijd om thuis even alles na te meten en niet voor een onaangename verrassing te komen staan.

Levering aan huis

Wij leveren tegen betaling, jouw kringloopgelukjes ook aan huis. Levering aan huis betekent dat de goederen geleverd worden aan de voordeur en niet binnen in de woning.

Meerdere stukken laten leveren en monteren?

Heb je een volledige slaapkamer of inrichting van je woonst op de kop kunnen tikken in onze kringloopwinkel? Geweldig! En wil je dus meerdere meubelstukken laten leveren? Ook dat kan. Voor het basisbedrag van de leveringskost kan je maximum 8 stukken laten leveren. Een set van maximum 8 stoelen worden hierbij als 1 stuk beschouwd. Dient onze verhuisfirma meer dan 8 stukken te leveren, dan betaal je per 8 bijkomende stuks de leveringskost er bovenop. Dus vanaf 9 tot 16 stuks betaal je tweemaal de leveringskost, vanaf 17 tot 24 stuks betaal je driemaal de leveringskost, … 

Geen zorgen!

De aangekochte goederen worden geleverd in de staat waarin ze zich bevinden bij aankoop in onze kringloopwinkel. In het geval dat de goederen beschadigd worden tijdens het vervoer of de levering, dan krijg je de waarde van de aangekochte goederen en de kosten voor levering volledig terugbetaald door onze verhuisfirma.

Leveringen van goederen aangekocht in Kringloopwinkel Okazi Hasselt:

Goederen aangekocht in kringloopwinkel Okazi Hasselt worden wekelijks geleverd op dinsdag tussen 10 uur en 17 uur, uitgezonderd op feestdagen die vallen op een dinsdag.

Hiervoor gelden de volgende tarieven*:

Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek (inclusief deelgemeenten)€ 35
Alken, Bilzen, Borgloon, Genk, Herk-De-Stad, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Kortessem, Lummen, Nieuwerkerken, Wellen, Heusden-Zolder, Beringen en Paal (inclusief deelgemeenten)€ 45
As, Bekkevoort, Bree, Borgworm, Diest, Geetbets, Gingelom, Glabbeek, Halen, Hechtel-Eksel, Heers, Heppen, Kortenaken, Lanaken, Landen, Leopoldsburg, Linter, Maasmechelen, Oostham, Oudsbergen, Peer, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tienen, Tongeren, Zoutleeuw en Maastricht (inclusief deelgemeenten)€ 55

Dienen de goederen geleverd te worden op een adres buiten één van deze gemeenten? Vraag dan naar het tarief aan onze medewerkers van de kassa of meubelafdeling.

*Alle vermelde tarieven zijn inclusief btw.

Leveringen van goederen aangekocht in Kringloopwinkel Okazi Sint-Truiden:

Goederen aangekocht in kringloopwinkel Okazi Sint-Truiden worden wekelijks geleverd op maandag tussen 10 uur en 17 uur, uitgezonderd op feestdagen die vallen op een maandag.

Hiervoor gelden de volgende tarieven*:

Sint-Truiden en Nieuwerkerken (inclusief deelgemeenten)€ 35
Gingelom, Alken, Wellen, Borgloon, Zoutleeuw, Geetbets, Linter, Landen en Heers (inclusief deelgemeenten)€ 45
Hasselt, Diepenbeek, Lummen, Halen, Kortessem, Tongeren, Diest, Herk-De-Stad, Tienen, Glabbeek, Kortenaken, Bekkevoort, Crisnee, Oerle, Remicourt, Borgworm, Berloz, Faimes, Geer, Hannut, Orp-Jauche en Helissem (inclusief deelgemeenten)€ 55

Dienen de goederen geleverd te worden op een adres buiten één van deze postcodes? Vraag dan naar het tarief aan onze medewerkers van de kassa of meubelafdeling.

*Alle vermelde tarieven zijn inclusief btw.

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Vraag bij de aankoop van meubelen of grote stukken aan de kassa naar de leveringsservice. Een medewerker zal samen met jou de afspraak van de levering vastleggen en jouw contactgegevens noteren. Je betaalt de gekozen services meteen aan de kassa. Op de dag van levering zullen wij contact opnemen met jou voor het doorgeven van een richtuur van levering. 

Kan je op de afgesproken leveringsdag niet aanwezig zijn? Of ben je last-minute verhinderd? Neem dan onmiddellijk contact op met ons op via 011 27 35 75.

In het geval dat er niemand thuis is op de afgesproken dag van levering, dan worden de goederen teruggebracht naar de kringloopwinkel waar je de aankoop deed. We kunnen dan een nieuw leveringsmoment voor jou inplannen, maar hiervoor dien je opnieuw de leveringskosten te betalen. Neem hiervoor contact op met Kringloopwinkel Okazi.