Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Welkom bij Okazi's Fietsatelier

Wil je met jouw organisatie inzetten op duurzame mobiliteit? Bij Fietsatelier Okazi helpen we bedrijven, scholen en verenigingen om fitter personeel en leerlingen te krijgen, ziektedagen verminderen, en de CO2-uitstoot te verlagen. Bovendien zorgt fietsen voor minder filestress, lagere buskosten, en minder parkeerproblemen.

Onze diensten voor particulieren

  • Tweedehands fietsen: Wij bouwen en onderhouden geschonken fietsen die in onze kringloopwinkels worden verkocht, zodat jij op een duurzame en betaalbare manier op weg kan.
  • Fietsbeurs: Wij organiseerden afgelopen paasvakantie de grootste tweedehands fietsbeurs, waar meer dan 750 klanten op bezoek kwamen.

Onze diensten voor bedrijven

  • Montage voor organisaties: Wij bouwen kwalitatieve stadsfietsen en e-bikes, compleet met het gewenste logo en in de gewenste kleur voor diverse bedrijven en instellingen.
  • Onderhoudscontracten: Wij bieden onderhoudscontracten waarbij onze techniekers periodiek langskomen voor onderhoud en herstellingen op de eigen fietsvloot.
  • Montage voor Belgische fabrikanten: We monteren nieuwe fietsen voor grote Belgische merken zoals Thompson, Oxford en Bike & Co.
  • Onderhoud huurfietsen: Wij monteren en onderhouden ook de huurfietsen van Fietsparadijs Limburg doorheen het volledige toeristische fietsverhuurseizoen.

Al deze activiteiten vinden plaats in ons Fietsatelier in Hasselt, waar we lokale tewerkstelling creĆ«ren voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.