Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Minderbroedersstraat 58
3500 Hasselt
Route via Google Maps

Okazi Boutique is gelegen in het pand op de hoek van de hippe Dorpsstraat en Minderbroedersstraat in hartje Hasselt. Hier vind je, in een prachtige nostalgische setting, unieke pareltjes aan tweedehands kleding en accessoires, woondecoratie, boeken en LP’s aan betaalbare prijzen. Bij Okazi Boutique inspireren we je ook graag met originele ideeën hoe je met tweedehands spullen aan de slag kan in je interieur en garderobe. 

Geen tijd of zin om dagenlang op zoek te gaan naar die ene unieke parel? Of geen idee hoe je een vleugje nostalgie kan binnenbrengen in jouw interieur? Of hoe je unieke tweedehands stukken hip én stijlvol kan combineren in je garderobe? Spring dan eens binnen bij Okazi Boutique. Hier hebben wij voor jou de "speciallekes" uitgezocht en inspireren we je graag hoe je er mee aan de slag kan. 

 

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag 10.00u - 17.00u
Zaterdag11.00u - 17.00u
Maandag en ZondagGesloten

Spullen schenken

Tijdens de openingsuren kan je ook herbruikbare kleding en accessoires zoals handtassen, schoenen en juwelen in zakken binnenbrengen bij Okazi Boutique in het centrum van Hasselt. Voor andere goederen of grote stukken verwijzen we je graag door naar onze andere brengerspunten.

Praktische informatie

  • Honden zijn niet toegelaten.
  • Betalen kan met cash, bancontact of Payconiq.
  • Wij aanvaarden geen beschadigde bankbiljetten.
  • Enkel bij aankopen vanaf € 100 aanvaarden wij biljetten van € 200. Enkel bij aankopen vanaf € 250 aanvaarden wij biljetten van € 500.

Bereikbaarheid

Kringloopwinkel Okazi Boutique ligt in het centrum van Hasselt en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de omliggende parkeergarages. Meer info over parkeren in Hasselt vind je hier: https://www.hasselt.be/nl/parkeren

 

Logeren “In ‘t Hendrikshuis”?

Logeren in 't Hendrikshuis_loft.jpg
Overnachten in een exclusieve vintage loft in hartje Hasselt?

Op zoek naar een trendy logeerplek in hartje Hasselt? Onze mooie en gerenoveerde vintage loft op de bovenverdieping van het pand is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannende en onvergetelijke trip naar Hasselt.  Meer info en reserveren? Check onze loft “In ‘t Hendrikshuis” op airbnb.