Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Met je organisatie inzetten op duurzame mobiliteit?

Met Fietsatelier Okazi (het vroegere Velovisie) richten we ons op bedrijven, scholen, verenigingen, ... die willen inzetten op duurzame mobiliteit. De voordelen: fitter personeel en leerlingen, minder ziektedagen, minder filestress, minder buskosten, minder parkeerproblemen, minder CO2-uitstoot, goed voor de portemonnee, ...

Het fietsatelier bouwt kwalitatieve stadsfietsen en e-bikes in de gewenste kleur en met jouw logo erop. De montage gebeurt in Hasselt. Zo creƫren we lokale tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

Geen zorgen! Fietsatelier Okazi houdt jouw organisatie mobiel. Wij bieden ook de mogelijkheid van een onderhoudscontract. Onze techniekers komen dan periodiek langs op jouw locatie voor onderhoud en herstellingen

Het fietsatelier monteert ook nieuwe fietsen voor grote Belgische fietsfabrikanten zoals Thompson en Oxford en voor de coƶperatieve vennootschap BIke & Co.

Okazi's Fietsatelier onderhoudt daarnaast ook onze vloot van huurfietsen van Fietsparadijs Limburg en verzorgt samen met de fietspunten de depannagedienst van het fietsverhuur.

Contactgegevens

Stadsheide 2, 3500 Hasselt

+32 11 35 27 31

info@velovisie.be

Meer info over De Springplank vzw?

Benieuwd naar ons verhaal? Ontdek meer over De Springplank vzw.